Wednesday, November 28, 2012

Pro Evolution Soccer (PES) 6 Patch 2013 v.1 (Latest) by dhadx3

55 comments
Salam

Setelah berjaya mengupload sepenuhnya, di sini saya ingin kongsikan kepada anda semua PES 6 Patch 2013 v.1 yang saya siapkan sendiri berdasarkan sumber-sumber dari internet ini.

Terbaru dalam patch ini :

~> Transfer player berdasarkan transfer terbaru, seperti; 
Ibrahimovic(PSG), Essien dan Modric (Real Madrid) dan banyak lagi.
~> Club yang baru masuk dalam BPL, Ligue 1, Serie A, Bundesliga dan La Liga disertakan, iaitu;
 Celta De Vigo, Deportivo La Caruno, Real Valladolid, Southampton, Reading, West Ham, Pescara, Sampdoria, Torino, Eintracht Frankfurt, Greuther Furth, Fortuna Dusseldorf, Stade de Reims, SC Bastia dan ES Troyes.
~> Terdapat 3 kelab fantasi saya iaitu; My Dream Team, Malaysia All Star dan Legend All Star.
~> Legend All Star dibintangi oleh legenda-legenda bola sepak, seperti; Ronaldo, Berkamp, Kahn dan ramai lagi.
~> Team All Star untuk 5 Liga terbaik Dunia iaitu; BPL All Star, Ligue 1 All Star, Bundesliga All Star, La Liga All Star dan Serie A All Star.
~> Muka dan Rambut Pemain adalah yang terbaru.
~> Design menu lebih ringkas.
~> Dan banyak lagi yang anda kena explore sendiri...











































Option File ~> Download
0_text ~> Download Part 1, Part 2Part 3Part 4
e_text ~> Download
Hair ~> Download
Boots ~> Download
Stadium ~> Download
Face ~> Download
Uni ~> Download Part 1, Part 2Part 3Part 4, Part 5
PES 6 crack ~> Download
Setting ~> Download
Kitserver ~> Download
Opmov ~> Download

Kredit : Untuk semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung. Terima Kasih

55 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    dkt mana nk paste lain2 file yer? newbie

  2. dhadx3 says:

    File mana yang anda maksudkan????

  3. Anonymous says:

    kenapa lepas dah masukkan semua lambang2 untuk kelab and negara tak betul?

  4. sila download dan gunakan kitserver yang saya upload..terdapat fail .flg dalam folder "dat".. ok

  5. why kits dan face x jadi ? bagi tutorial bole x ?

  6. why kits dan face x jadi ? bagi tutorial bole x ?

  7. Anonymous says:

    Bisakah Anda membuat tutorial untuk menginstal patch segera dan terima kasih

  8. nak letak dekat mana hair?

  9. Anonymous says:

    macm mna nak install patch ni?

  10. Pliz.. ^_^ says:

    0_text dengan e_text nak letak mana?
    folder dat dalam kitserver ke?
    tpi 0_text dgn e_text tu.. format dye afs.. bukn folder macam biasa kat dalam kitserver tu..
    0_text.afs dgn e_text.afs letak kat folder dat dalam folder pes 6 ke?
    tukar yg 0_text dgn e_text yang asal ke??
    mohon.. reply mesej ni balik ye.. XD

  11. Anonymous says:

    smua yg dh sya install ok tp knapa kits ngan face je yg tk betul??
    tlong bgi tutorial dhadx3..

  12. maxies says:

    bleh tnyer nape chelsea pnyer kit rsak

  13. Anonymous says:

    Pliz aku reply yang tu letak kat data delete data yang sama dengan download kau copy and paste yang kau download tadi

  14. wayne rooney on BPL All-Star ?

  15. mcm mna ne geng!!! TUTORIAL xda ka? smua dah download nk pasang plak mcm mna.... plezzz tlong aja skit?!?!??!?

  16. Anonymous says:

    tutorial : mula2 korang letak pes6.exe,setting.exe ngan kitserver dalam folder pes 6 korang, pastu bukak folder kitserver create new folder tulis GDB,pastu masukkan folder hair,boots,stadium,face ngan uni kat dalam GDB, pastu click dekat setup.exe kat kitserver pilih pes6.exe pastu click install, pastu ENJOY!!!

  17. mahdi says:

    0 text and e text letak kat mane

  18. mahdi says:

    pes6.exe tak jumpa, jumpa yng pes 6 patch 2013 .exe

  19. mr says:

    gmn cra bang kita gabungin biar PES6x seperti diatas?????

  20. Anonymous says:

    opmov letak kat mana?!

  21. din says:

    NK install mcam mana?? pliss jwap... nk main ni.. sya dah download dan buat explore kt semua tapi tak tahu nk ltak kt mna.. ad sya baca ltk kt dlam folder kitserver tpi dlm laptop ssya tak ada kitserver folder..

  22. Anonymous says:

    Tutorial bro...

  23. afi azman says:

    haha..fiirst korang downlo0ad kitserver untuk pes6..pastu korang download la file kt atas..e_text ngan 0_text letak kt dat..untuk uni,hair,face n stadium letak di dlm kitserver bhagian GDB..untuk opmov pon sama korang letak la dalam dat,tpi klau x brjaya korang install blik smula pes6 korang..aq pkai okey jer..tq

  24. saiful says:

    link download nya lewat mediafire atau indowepster biar cepat gan.. 4shared lemot

  25. Anonymous says:

    @afi azman
    thx bro...

  26. Anonymous says:

    tutorial dengan detail bleh x bro?

  27. Anonymous says:

    tutorial plz...

  28. dude why its not show's a results there right, its only white

  29. Anonymous says:

    mediafire link please 4shared no !!!

  30. Anonymous says:

    cm na nak susun fail kit nih??

  31. Coloca o pes 6 completo já, com o patch 2013 disponivel para dowload:Completo.
    Quando tiver disponivel dowload completo com patch modificado me avisem
    Email:darlisson_dione@yahoo.com

  32. Anonymous says:

    waktu saya buka setup yang ada di folder kitserver kok
    ada tulisan begini "(KitServer INSTALLED. but for folder "kitserver")"
    Mohon untuk penjelasannya !

  33. Anonymous says:

    thanks bro, still blurrr...@_@"

  34. ball x update ka???...

  35. Beruk says:

    Dijamin Bisa gak nih mas??

  36. Anonymous says:

    toturial please

  37. Anonymous says:

    tolong update Option File pes 6 terbaru..saya sentiasa tengo blog ne utk lihat klu ada OF terbaru.skg byk cdah pndh pemain ke club lain.thanks

  38. Update akan menyusul...

  39. Anonymous says:

    jom main pes6 online!!!!
    http://www.pes6j.net/static/how-to-play-on-pes6j

  40. Anonymous says:

    e_text dengan 0_text nak ltak dalam dat kitserver ka???tolong saya please

  41. Anonymous says:

    tukar nama pes 6 patch 2013 ke Pes13 Black edition

  42. Anonymous says:

    gempak

  43. Anonymous says:

    opmov nk ltak mane,..

  44. admin camna mau ltak replace 0_text afs file dgn 0_text file folder????....sbab 0_text kat kitserver x bole gabung dgn 0_text yg b'part......

  45. kenapa kalau sepak bola tk de bunyi ??
    mana mana kalau nk ade effect bola

  46. tak reti nak extract file 0_text.... pls tolong

  47. odudu udo says:

    frnds pls help me after installing this patch,when i want to play,it gives me a mssg that reads
    pes 6 has stop working

  48. Anonymous says:

    e_text nya ga kebaca di komputer saya? bagaimana ini?

  49. odudu udo says:

    pls i can't get you can you make it in english for me.thanks

  50. odudu udo says:

    the crack nt working when patched!!!!!!!!!!!!

  51. Anonymous says:

    thanks

  52. Anonymous says:

    is this patch for ps2 or a pc? because i need a patch for pes6 ps2

  53. Anonymous says:

    opmov nak masuk kat mana

  54. Fadil says:

    Jelasin yg jelas dong tutorialnya

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...