Sunday, March 4, 2012

Jom Chatting Sambil Dapat Duit Di Birejji.com [Daftar Sekarang]

0 comments
Laman sosial banyak mengambil alih peranan medium lain dalam bersosial bagi masyarakat zaman ini. Buktinya ialah kebangkitan syarikat-syarikat yang menyediakan khidmat laman sosial seperti Facebook yang terus menerus mendapat keberhasilan yang nyata. Pada entry kali ini saya ingin berkongsi sebuah lagi laman sosial yang berpotensi di masa hadapan, iaitu Birejji.com


Apa itu Birejji.com?
Birejji.com adalah sebuah laman web yang dilancarkan pada 1 Jun 2010 bertujuan membantu anda mendapat penghasilan dengan bersosial atau chatting. Jadi di sini ada bukan sahaja mendapat kawan dari pada aktiviti sosial, anda juga mendapat penghasilan.

Bagaimana mendapat penghasilan melalui Birejji.com ?
Pada saat kita sedang chatting, pihak Birejji.com akan menyisipkan iklan-iklan tertentu. Yang menariknya, iklan-iklan tersebut tidak menganggu anda semasa anda sedang chatting. Jadi melalui iklan tersebutlah kita akan memperoleh penghasilan iaitu apabila iklan tersebut di klik, pot (tabungan) dalam sebuah village (chat room) akan bertambah. Nilai pot tersebut la yang menentukan berapa banyak penghasilan yang anda dapatkan.Bagaimana cara pembayaran kepada anda ?
Birejji.com membayar dengan 2 cara iaitu, melalui Paypal (minimum $0.01) dan AlertPay (minimum $1.00). Anda akan di hubungi melalui email yang anda gunakan semasa anda register untuk proses pembayaran. Walau bagaimana pun anda boelh menukarkan alamat email tersebut dengan cara Login ~> Account. Tukarkan alamat email tersebut kepada yang alamat email yang anda inginkan.

Apa tunggu lagi, jom register di sini .

Source : Please click here


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...