Monday, October 31, 2011

Movie: Apokalips X [Akan Datang]

0 comments
~Salam~

 

Time tengok TV kelmarin, saya ternampak sebuah iklan yang menarik. Trailer sebuah filem aksi yang dibintangi ramai pelakon handalan tempatan antaranya Farid Kamil, Jehan Miskin, Iqram Dizly, dan Adam AF2,.Ha!!Tu hanya menyebut beberapa nama sahaja,ada ramai lagi tau. Tengok pada trailer movie ni, memang dahsyat la. Then saya cari la info sedikit pasal movie ni dan saya jumpa sinopsis bagi cerita ni di sini. Memang tak sabar nak tunggu cerita ni. nampak macam menarik. Em. Sama-samalah kita nantikannya.

# Kredit : http://zonfiniti.blogspot.com

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...