Saturday, July 9, 2011

.:Panorama Islami (Menakjubkan..):.

0 comments
~~Assalamualaikum~~

Entry kali ini saya ingin berkongsi akan keindahan dunia islami..
Walaupun tidak dapat berkunjung (mungkin akan datang..) ke tempat-tempat tersebut, tetapi melalui software ini (format .exe) kita seolah-olah dapat merasai keberadaan kita di tempat tersebut!!!
Subahannallah!! Bertapa indahnya Islam..


Ok la..saya pun tak nak cakap banyak jadi saya rasa baik korang ke sini..
Download setiap panorama tu untuk melihatnya..
Setelah anda sudah mendownloadnya, anda dapat explorasi secara offline..
Memang menarik..tak percaya??bah.."cuba try test" sendiri la!!!


#muhammadchandra.blogspot.com (jumpa benda ni kat blognya time blogwalking tadi)
#www.3dmekanlar.com/sites (alamat web utk melihat panorama islami)



Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...