Sunday, March 27, 2011

.:Dengarkan Cerita Ku:.

0 comments
~~Assalamualaikum~~

Umphh...berapa hari ye aku tak update blog ku!!!Haa..biar la~ ni mau update la kunun ni! Banyak perkara nak cerita ni. Yang pertama~Ngee~Gambar tangan ku bah ni!!!Sot~sebenarnya aku nak cerita pasal tangan saya yang bergegar seolah-olah Pesakit Parkinson!!!WHAT???PARKINSON?? huuhuhu...yap~bikin takut tau..Walaupun penyakit ni sinonim dengan umur, namun ada kebarangkalian jua aku ni!!!huhuhu..Tak pe~ nanti buat MC. Insyaallah selamat!! Eh~ tapi kekadang tu rasa malulah jua, mcm kejadian pagi td.. Pak Cik saya datang rumah,so saya sediakanlah air panas! time menatang dulang air panas, *krak krak krak*~cawan saling berlaga, seolah2 gempa bumi~padahal tangan ni bergegar!!!huuhuh...Ada petua ka untuk mengubatinya??~~~tolong aku!!!!!kuang3x




<~Bah!!!siapa pandai menilik tangan tu,tilik lah tangan ku ini,Tapi~aku takkan percaya jua tilikan kamu tu!!huhuhuh




Lagi satu aku nak cerita ni, beberapa hari yang lalu * Uii..banyak hari tu*..aku tak online!!dan bila aku login FB, ^Tup-tup..ada msj!!ni nah rujuk gambar ni..hehehe!!!Bestnya dapat msj mcm ni, rasa d hargai..Tq kepada Mohd Mazri..Pertanyaan mu membuatkan aku rasa bangga (Ya Allah Ya Tuhanku,Jauhkanlah aku dari sifat riak dan ujub...) terhadap diri ini!!!Well~sebenarnya tiada apa yang nak d banggakan, sebab saya pn masi baru and kena explore lebih banyak lg! Insyaallah!!


Mau cerita apa lg ha??Nah..Siapa pernah dengar lagu Jimmy Palikat - Aku Anak Kampung..Best lagu ni,aku suka..Mamaku yan mula-mula dengar dan suka lagu ni..Kisah lagu ni umpama kisah ku la pulak!!!hahaha..bah!! memang macam kisah hidup ku la ba ni!!Terima Kasih Kepada Pencipta Lagu dan Penyanyi..Ahahaaha..Layan...

hah..mau bgtau lagi ni!!!aku agak gian membaca novel cinta cintun indonesia. Actually e-novel!!!hehehe
best..cerita menyentuh perasaan~cheh!!!ba jiwang la pulak~

Sampai sini saja la dulu kali ni!,sampai bertemu~

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...